Nyomtasson költséghatékonyabban

Nyomtasson költséghatékonyabban

Sokszor esnek cégvezetők abba a hibába, hogy olyan nyomtatási megoldások beszerzését támogatják, amelyek azonnali bekerülési költsége ugyan a legalacsonyabb az adott pillanatban, de közép- vagy hosszú távon ennek a nyomtatási megoldásnak a teljes költsége sokkal magasabb a teljes cégre nézve, mintha egy másik, akár nagyobb értékű rendszert szereztek volna be.

Mi a nyomtatásra minden esetben úgy tekintünk, hogy nem csupán az eszközbeszerzési árakat vesszük figyelembe, hanem megvizsgáljuk, hogy az adott eszköz beszerzése hosszútávon milyen teljes nyomtatási költségeket generál. Célunk, hogy ügyfeleink számára a hosszú távon is legkedvezőbb árú, vagyis a legköltséghatékonyabb megoldást adjuk.

Ha szeretné elkerülni a fent említett hibát, vagy rosszabb esetben épp ilyen helyzetben van, akkor segíthetünk Önnek, hogy a jövőre nézve egy kedvezőbb megoldást alakítsunk ki.

Elemezzük a jelenlegi helyzetet, megvizsgáljuk a szóba jöhető megoldásokat, optimalizációs és bevezetési tervet adunk, szállítunk, támogatunk és üzemeltetünk.