A GINOP 3.2.2 pályázati felhívás november 2-án jelent meg. A felhívás célja, hogy a mikro-, kis- és középvállalkozásokat segítség olyan infokommunikációs megoldások vagy szolgáltatások beszerzésében, amelyeket saját beruházásból nem vagy csak nagy anyagi áldozatok árán lennének képesek megvalósítani.

A pályázaton a KKV szektor (kettős könyvvitelt vezető gazdasági társaság vagy egyéni vállalkozó) indulhat, akik kevésbé fejlett régióban (vagyis Budapest és Pest-megye kizárva) székhellyel, fiókteleppel vagy telephellyel rendelkeznek és ott legalább egy fő állandó foglalkoztatottat alkalmaznak vagy alkalmazni fognak a projekt befejezéséig.

A vissza nem térítendő támogatással és kombinált kedvezményes (várhatóan 1% alatti kamatozású) hitel együttes biztosításával a vállalkozásokat különböző vállalatirányítási és egyéb üzleti (vezetői döntéstámogató és információs, elektronikus iratkezelési, CRM, csoportmunka, távmunka, honlap, webáruház stb.) rendszerek, megoldások, felhőalapú és egyéb online elérhető üzleti szolgáltatások bevezetésére és használatára ösztönzik. A GINOP 3.2.2. egy informatikai beruházásokat, elsősorban szoftver, kisebb részben hardver bevezetéseket támogató pályázat.

Amiben mi is segíteni tudunk Önöknek!

  1. Csoportmunka támogatás – Office 365 felhő alapú irodai szoftvercsomag
  2. Egyedi folyamattámogatás – Sharepoint App-ok, egyedi megoldások
  3. Hardver beruházások – komplett, felhasználói szoftverekkel ellátott szerver és desktop csomagok
  4. Hatékonyságnövelő szoftverek – Dynamics CRM, Dynamics Navision licenszelés és bevezetés
  5. Adatmentés – Azure felhős megoldások
  6. Felhőbe költöztetés – Szolgálja ki komplett vállalati infrastruktúráját a felhőből!
  7. Informatikai biztonság – Vírusírtó, tűzfal, zsarolóvírus elleni védelem, hozzáférések

Ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot MOST, hogy ne maradjon le erről a páratlan lehetőségről.

Segítünk a pályázat megírásában, a termékek, eszközök leszállításában,a rendszerek bevezetésében, és a komplett projekt levezénylésében.

Részletes pályázati tájékoztatónkért kattintson ide!